eur:
392.7
usd:
365.88
bux:
66790.65
2024. április 26. péntek Ervin
Szuzuka, 2018. október 4.Sebastian Vettel, a Ferrari német versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Japán Nagydíjának otthont adó szuzukai pályán tartott sajtótájékoztatón 2018. október 4-én. A futamot október 7-én rendezik. (MTI/EPA/Franck Robichon)
Nyitókép: MTI/EPA/Franck Robichon

Sebastian Vettel titokban megnősült

Lapértesülések szerint családi körben házasságot kötött gyermekei édesanyjával.

A Kanadai Nagydíj után és a Francia Nagydíj előtt Sebastian Vettel feleségül vette gyermekének édesanyját, kamaszkori szerelmét, Hanna Pratert - írta a német Bild alapján a gphirek.hu. Vettel szülővárosában, Heppenheimben ismerte meg feleségét, 2010-től élnek együtt Svájcban, 2014-ben született első gyermekük, Emilie, 2015-ben pedig Mathilda.

A kanadai és a franciaországi verseny között megtartott esküvő zártkörű volt, Le Castellet-ben pedig Vettel már karikagyűrűvel az ujján jelent meg.

A Ferrari versenyzője a magánéletét teljesen kizárja a sportolói pályafutásából, Hanna és a gyermekek is csak ritkán látogatnak el a versenypályákra, nem működtetnek közösségi médiás profilokat és Vettel többször is elmondta, hogy élvezi a hétköznapi életet, a versenyek között szívesen dolgozik a motorján és a házimunkáktól sem retten meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×