eur:
392.35
usd:
365.87
bux:
66823.12
2024. április 26. péntek Ervin

Újabb világsztárok a Gyulai Memorialon

Férfi és női 400 m gáton, férfi magasugrásban és hármasugrásban, valamint női távolugrásban is újra indulnak a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon a már a fehérvári közönség által megismert világsztárok.

Férfi magasugrásban a világbajnok bahamai Donald Thomas ellenfele többek között az Európa-bajnok német Mateusz Przybylko lesz - a viadal hírleve szerint.

Női távolugrásban a háromszoros olimpiai bajnok amerikai Tianna Bartoletta a versenycsúcstartó, elsőszámú kihívójának a fedettpályás világbajnok szerb Ivana Spanovic ígérkezik.

Férfi hármasugrásban a kétszeres ötkarikás aranyérmes amerikai Christian Taylor és a minden idők negyedik legjobb eredményével rendelkező portugál Pedro Pablo Pichardo csatája várható.

Férfi 400 m gáton a világbajnoki ezüstérmes török Yasmani Copello a favorit.

A nőknél ugyanebben a számban az olimpiai bajnok amerikai Dalilah Muhammad idén is eljön Székesfehérvárra, akárcsak a versenycsúcstartó jamaicai Janieve Russell.

Az idei Gyulai Memorialt július 9-én rendezik.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 12:47
×
×
×
×