eur:
393.74
usd:
365.01
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében vívott DVSC-TEVA - Ferencváros mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2016. március 16-án. A találkozó gól nélküli döntetlennel zárult.
Nyitókép: MTI / Czeglédi Zsolt

Nászút helyett más elfoglaltság után nézett Thomas Doll

Egyelőre lakásfelújításba és focistatoborzókra szánja idejét az ifjú férj és egyelőre nélkülözött labdarúgóedző.

Noha június elején Balatonfüreden feleségül vette magyar kedvesét Thomas Doll, a Ferencváros labdarúgócsapatának előző vezetőedzője, nászútra már nem mentek el, budapesti lakásuk felújításával foglalatoskodik - tudta meg a Bors.

Az UDSE újonnan alapított, német felfogás alapján működő utánpótlás-fociklub toborzóján maga az 53 éves edző árulta el a lapnak, hogy jelenleg minden Budapesthez köti: felesége és új lakása legalább is mindenképpen.

Most pihen, a Fradi edzése óta már egy németországi csapattól (Hannover) is kitették, nem tudja még, hol folytatja a pályafutását;

"több ajánlatom is van különböző országokból" - mondta, azt sem kizárva, hogy itthon ül le valamelyik kispadra.

Van, amiben persze átengedi a döntés lehetőséget feleségének, ez a belsőépítészet kérdése az új otthonban.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Te is 8-tól 5-ig dolgozol? Könnyen lehet, hogy ez nagy gond

Te is 8-tól 5-ig dolgozol? Könnyen lehet, hogy ez nagy gond

A távmunka és a rugalmas munkavégzés egyre szélesebb körű elterjedésével egy új kifejezés, a chronoworking is megjelent a munka világában, ami lényegében azt írja le, hogy az adott munkavállaló – amennyiben lehetősége van rá – munkaidejét a bioritmusához igazítja (legyen szó korán kelő pacsirtákról vagy éjszakai baglyokról), vagyis olyan napszakban dolgozik, amikor energiaszintje és koncentrációs képessége arra a legmegfelelőbb. A chronoworking lehetőségének biztosítása a munkáltatónak is megéri, hiszen a bioritmusának legjobban megfelelő időszakban dolgozó munkavállaló produktívabban látja el feladatát.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×