eur:
393.86
usd:
368.6
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Thomas Doll, a Ferencváros német vezetőedzője a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójában játszott Ferencváros - Vasas mérkőzésen a Groupama Arénában 2017. szeptember 9-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Thomas Doll fura videóüzenetet küldött a Fradinak

A Ferencváros labdarúgócsapatának korábbi edzője Hannoverből küldte el jókívánságait a három csillagos magyar bajnokcsapatnak.

"Tehát, kedves barátaim a Ferencvárosnál, Budapesten..." – kezdte videoüzenetét a Hannover vezetőedzője. "A szurkolóknak, a munkatársaknak és természetesen a játékosoknak jókívánságaimat küldöm a harmincadik bajnoki cím alkalmából."

Doll az üzenetben rávilágít, hogy a mostani sikerek hajnalán, az őszi szezon első öt bajnokiján még ő ült edzőként a kispadon, mielőtt az ukrán Szerhij Rebrov megérkezett volna, ezért nosztalgikus hevülettel kívánja egykori övéinek, "élvezzék ki ezt az időszakot".

Videóüzenete végén "a ti Thomasotoknak" nevezi magát, aki sok sikert kíván a csapatnak a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

Az üzenet különlegessége, hogy Thomas Doll a 2013 és 2018 közötti években számtalan alkalma volt bizonyítani, de mindannyiszor sikertelen volt:

  • 2014-ben az Európa-ligában már két kör után búcsúzott a horvát HNK Rijeka ellen (kettős vereség)
  • 2015-ben ugyanezen kupa ugyanezen fázisában ugyanígy ejtette ki a bosnyák Zeljeznicar Sarajevo
  • 2016-ban a Bajnokok Ligájában azonnal elhasalt az albán bajnok Partizani Tirana ellen
  • 2017-ben a korábbi sormintát folytatva egyetlen kanyart vett sikerrel a zöld-fehér klub az Európa-ligában (búcsú a dán Midtjylland miatt)
  • 2018-ban pedig az első körben elvérzett az izraeli Maccabi Tel-Avivval szemben az Európa-ligában.
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×