eur:
394.94
usd:
371.28
bux:
66468.12
2024. április 16. kedd Csongor
Eden Hazard, a Chelsea játékosa, miután berúgta csapata negyedik gólját az Arsenal ellen a labdarúgó Európa-liga döntőjében a Bakui Olimpiai Stadionban 2019. május 29-én.
Nyitókép: MTI/AP/Luca Bruno

Megtette a bejelentést a Real Madrid

A Real Madrid pénteken késő este bejelentette, hogy leigazolja Eden Hazard-t, a Chelsea belga labdarúgóját.

Az üzletet a sportág berkein belül gyakorlatilag már hónapok óta kész tényként kezelték, s maga a támadó is úgy nyilatkozott az Európa-liga múlt heti, bakui döntője után - amelyet a vezérletével 4-1-re nyert meg a Chelsea -, hogy "talán itt az ideje, hogy búcsút mondjak, és új kihívást találjak".

A 28 évesen már százszoros válogatott Hazard öt évre ír alá a királyi klubhoz, és a spanyol média szerint a Real 100 millió eurót fizet érte a londoniaknak, akiknél jövő nyáron járt volna le a szerződése.

A futballistát jövő csütörtökön mutatják be a Santiago Bernabeu Stadionban, amennyiben megfelel az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton.

Hazard 2012-ben, a Lille-től igazolt a Chelsea-hez, amellyel kétszer angol bajnok, egy-egy alkalommal pedig ligakupa- és FA Kupa-győztes lett. A 2018/19-es szezonban 16 gólt szerzett és 15-öt előkészített a Premier League-ben harmadik helyen záró klub színeiben.

Címlapról ajánljuk
Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
A Fehér Ház szertefoszlatta Zelenszkij reményeit, az ukrán segélycsomagról folyik a vita Amerikában – Híreink az ukrajnai frontról kedden

A Fehér Ház szertefoszlatta Zelenszkij reményeit, az ukrán segélycsomagról folyik a vita Amerikában – Híreink az ukrajnai frontról kedden

Republikánus törvényhozók azt javasolták, hogy próbáljanak meg egy csak Izrael támogatására vonatkozó törvénycsomagot elfogadni. A Fehér Ház hétfőn azonban megismételte, hogy Joe Biden amerikai elnök nem fog jóváhagyni egy önálló, egyedül csak Izraelt támogató finanszírozási törvényjavaslatot, a csomagnak Ukrajna támogatását is tartalmaznia kell. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök fölvetette, hogy a NATO-országok úgy segíthetnék az ukrán védekezést, ahogy tették azt Izraellel, de a Fehér Ház szerint a két ország esete teljesen más, az Egyesült Államok nem fog részt venni az ukrajnai harcokban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 16. 14:48
×
×
×
×