eur:
392.72
usd:
366.34
bux:
66717.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Per Skjelbred, a Hertha BSC (3) és James Rodriguez, a Bayern München játékosa a labdarúgó Német Kupa harmadik fordulójában játszott mérkőzésen a berlini Olimpiai Stadionban 2019. február 6-án. A Hertha hosszabbítás után 3-2-re kikapott hazai pályán.
Nyitókép: MTI/EPA/Hayoung Jeon

Sztár távozik a Bayern Münchentől

James Rodríguez két év után távozik a Bayern München labdarúgócsapatától.

A 27 éves kolumbiai légiós a Real Madrid kölcsönjátékosaként szerepelt az elmúlt két idényben a bajor együttesben, 67 tétmérkőzésen 15 gólt szerzett és 20 gólpasszt adott. A középpályás arra kérte a klub vezetőit, hogy kölcsönadási szerződésének lejártával ne érvényesítsék annak megvételi opcióját. Ugyanakkor a Bayern München vezetősége sem gondolt a közös folytatásra, mivel James nem találta meg a közös hangot Niko Kovac vezetőedzővel.

Ha a bajor klub véglegesen meg akarta volna tartani a futballistát, 42 millió eurót (13,5 milliárd forintot) kellett volna fizetnie a Real Madridnak.

A nemzetközi sportsajtó nem tartja valószínűnek, hogy a Real Madrid igényt tartana a visszatérő Jamesre, akire így újabb klubváltás vár. A hírek szerint a Juventus és a Napoli is érdeklődik iránta.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hiába mennek megint a fegyverek, megoldhatatlan problémától szenved az ukrán hadsereg

Hosszas huzavonát követően az amerikai képviselőház végül elfogadta az Ukrajnának szánt gigantikus, mintegy 60,8 milliárd dollárnyi segélycsomagot. A hírek szerint a nyugati fegyverek gyorsan a frontra érkezhetnek, hozzájárulva ezzel az ukrán csapatokat érintő súlyos ellátási problémák enyhítéséhez. Kijev azonban egy olyan nehézséggel küzd, amelyen nem tud segíteni Washington sem, ez pedig a harcoló alakulatokat érintő létszámhiány gondja.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×