eur:
393.14
usd:
366.26
bux:
66809.3
2024. április 26. péntek Ervin
Romelu Lukaku, a Manchester United játékosa (j) berúgja csapata második gólját Gianluigi Buffonnak, a Paris Saint-Germain kapusának a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágó mérkőzésén a párizsi Parc des Princes Stadionban 2019. március 6-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Julien De Rosa

Buffon visszatérhet a Juventushoz

Ha nem hosszabbít a kapus a PSG-nél szerződést, ismét az olasz bajnokcsapatnál dolgozhat - de már igazgatóként.

A SportMediaset szerint a 41 éves játékos a szezon végéhez közeledve egyre inkább fontolgatja a lehetőségeit. Néhány hónappal korábban arról lehetett olvasni, hogy meghosszabbítja szerződését a párizsi egyesületnél, viszont a legújabb hírek alapján készen áll falra akasztani a kesztyűt egy év Franciországban eltöltött időt követően - írja a juventushungary.hu.

Az ügynöke Silvano Martina jövő héten utazik Párizsba, hogy beszéljen a kialakult helyzetről a klubbal és a játékossal. Ha Buffon nem ír alá új szerződést vagy a PSG nem aktiválja a szerződésbe foglalt hosszabbítási opciót, akkor a kapuslegenda visszatérhet Torinóba és igazgatói posztot kaphat a Juventusnál. Így korábbi csapattársával, Pavel Nedveddel dolgozhatna együtt, aki a klub alelnökeként tevékenykedik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ítéletet mondanak Magyarországról - Hogyan hat ez a forintra?

Ítéletet mondanak Magyarországról - Hogyan hat ez a forintra?

Az amerikai GDP adatok csütörtökön a forint piacán is nagyobb elmozdulásokat hoztak, a kezdeti gyengülést követően azonban gyorsan magára talált a hazai fizetőeszköz: az euróval szemben egy, a dollárral szemben pedig kéthetes csúcsra erősödött a magyar deviza. A pénteki nap is hozhat azonban nagyobb kilengéseket, ugyanis délután Amerikából fontos inflációs adat érkezik, emellett pedig este az S&P Global Ratings ismerteti új adósbesorolását Magyarországról.  Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×