eur:
387.97
usd:
360.22
bux:
69201.95
2024. május 11. szombat Ferenc

Szenvedélyesen búcsúzik a labdarúgástól a PSG sztárja

Most lapozok egyet, de semmit sem felejtek el - írta közösségi oldalán az egykori francia válogatott.

Befejezi labdarúgó-pályafutását Lassana Diarra, aki csütörtökön közös megegyezéssel távozott a Paris Saint-Germaintől.

"Sokat adtam a labdarúgásnak, de sokat is kaptam tőle. Nem mindent csináltam tökéletesen, de amit tettem, azt szívvel, szenvedéllyel és jóindulattal tettem"

- írta Instagram-oldalán a 33 éves középpályás, majd köszönetet mondott mindazoknak, akik bátorították őt a pályafutása során.

"Most lapozok egyet, de semmit sem felejtek el. Továbbra is lelkesen, eltökélten és őszintén végzem majd a dolgom az új projektjeimben" - tette hozzá.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Le moment est venu de « raccrocher les crampons » comme on dit . Pour le football , j’ai beaucoup donné . Grâce au football , j’ai énormément reçu . Le sport de haut niveau est une véritable école de courage , de persévérance et de respect . Il ne s’agit pas de faire l’unanimité mais d’honorer , en professionnel , avec volontarisme et loyauté la confiance que l’on vous accorde . Je ne dis pas que j’ai tout fait parfaitement mais je l’ai fait avec coeur , passion et bienveillance . Merci à tous ceux et toutes celles qui m’ont encouragé tout au long de ma carrière sportive . Une pensée pour les clubs , entraîneurs , éducateurs et coéquipiers qui ont fait partie de mon quotidien pendant toutes ces années . Je n’oublie pas ma première sélection avec la France en 2007 . Porter le maillot de la sélection nationale est le rêve de tous les footballeurs . Je tourne donc la page mais je n’oublie rien . Je vais continuer à œuvrer avec enthousiasme , détermination et sincérité dans mes nouveaux projets . Amitiés LASS

Lass Diarra (@lass_officiel) által megosztott bejegyzés,

Lassana Diarra tavaly januárban igazolt a PSG-hez, a szerződése eredetileg júniusban járt volna le. Az előző szezonban, Unai Emery irányítása alatt tíz bajnoki mérkőzésen szerepelt, az új vezetőedző, Thomas Tuchel viszont a mostani idényben csupán háromszor szavazott neki bizalmat. A 34-szeres francia válogatott játékos korábban az Arsenal, a Chelsea és a Real Madrid futballistája is volt.

Címlapról ajánljuk
Amerikai bevásárlókörúton a német védelmi miniszter: az Egyesült Államok szállít, Németország fizet

Amerikai bevásárlókörúton a német védelmi miniszter: az Egyesült Államok szállít, Németország fizet

Két legyet egy csapásra – így foglalható össze leginkább Németország védelmi miniszterének az Egyesült Államokban tett látogatása. Boris Pistorius egyrészt határozott kommunikációval igyekezett hangsúlyozni, hogy a szövetségesek számíthatnak Németországra,. Másrészt nem hagyott kétséget afelől, hogy országa számít az Egyesült Államok támogatására.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.13. hétfő, 18:00
Csicsmann László
Közel-Kelet szakértő, a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Rég nem látott hosszú menetelésben az amerikai tőzsdék

Rég nem látott hosszú menetelésben az amerikai tőzsdék

A nemzetközi színtéren folytatódik a hét korábbi részében is látott pozitív momentum, emelkednek a vezető részvényindexek, a német DAX új történelmi csúcsot állított be, miközben az amerikai piacok is jól szerepelnek. A magyar piacon is jó volt a hangulat, a befektetők ma friss információkat kaptak az OTP és a Mol első negyedéves teljesítményéről, hiszen mindkét vállalat hajnalban tette közzé negyedéves gyorsjelentését. A vártnak megfelelő bevételt, de valamivel magasabb profitot szállított az OTP, a menedzsment nem is változtatott a márciusban kiadott előrejelzésein. A Mol számai messze elmaradtak azoktól az eredményektől, amiket az energiaválság okozta magas olajár-környezetben tudott hozni a társaság, viszont a stabilan alakuló Brent-Ural árkülönbözet és a rendkívül magasan alakuló finomítói feláraknak köszönhetően összességében erős számokat hozott az olajcég.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×