eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nyitókép: Pexels

Megkezdődött a jegyértékesítés a budapesti Eb-selejtezőkre

A szurkolók pár óra alatt mind a kétezer jegyet megvették a magyar labdarúgó-válogatott Szlovákia ellen március 21-ei, idegenbeli Eb-selejtezőjére – mondta az MLSZ szóvivője. A szurkolói klub tagjai péntektől vásárolhatnak belépőket a horvátok elleni március 24-i hazai selejtező-meccsre.

Már bérleteket is lehet vásárolni a magyar labdarúgó-válogatott hazai Európa-bajnoki selejtezőire. Csütörtökig már ötezren vettek ilyen típusú belépőt a nemzeti együttes minden találkozójára – közölte a Magyar Labdarúgó-szövetség szóvivője. „Néhány óra alatt elkapkodták a jegyeket a magyar szurkolók” – mondta Sipos Jenő az első, szlovákok elleni, március 21-i, idegenbeli selejtezőről.

A szóvivő elmondta azt is, hogy

a március 24-i Magyarország-Horvátország-találkozóra már mától lehet jegyet vásárolni.

Először a szurkolói klub tagjai válthatnak belépőt, február 18-tól pedig mindenki másnak is megnyílik a lehetőség. Sipos Jenő kiemelte: a szurkolóknak meg kell adni az adataikat, a belépéskor ellenőrizhetik a személyazonosságukat. Egy személy egy tranzakció keretében legfeljebb 4 belépőt vásárolhat.

A szövetség szóvivője hozzátette:

az internetes jegyvásárlás közben továbbra is szükség lehet a szurkolói kártyára.

Kiemelte: március 8-án, nőnapon kezdődik a május 18-i, budapesti női Bajnokok Ligája-döntő belépőinek értékesítése is.

Sipos Jenő arról is beszélt, hogy aki a nyári jegyértékesítés előtt az UEFA és az MLSZ internetes oldalán keresztül regisztrál, az könnyebben jut jegyhez a 2020-as Európa-bajnokság budapesti mérkőzéseire. Az európai szövetség 3 millió jegy eladására készül, ebből negyedmilliót magyarországon rendezett találkozókra. Nyár folyamán már elindul a jegyértékesítés első fázisa – hívta fel a figyelmet. Az UEFA azt szeretné, ha az MLSZ segítségével a kontinensviadal négy budapesti mérkőzésére az összes, vagyis mind a 240 ezer belépőt értékesítenék.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×