eur:
393.75
usd:
369.28
bux:
65681.32
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Madrid, 2018. április 11.Cristiano Ronaldo, a Real Madrid játékosa ünnepel, miután továbbjutást érő büntetőjével összesítésben 4-3-ra győztek a Juventus ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a madridi Santiago Bernabeu stadionban 2018. április 11-én. (MTI/EPA/Rodrigo Jimenez)
Nyitókép: RODRIGO JIMENEZ

Sajtóhírek szerint Budapesten kapták el a Ronaldo-botrány egyik kirobbantóját

A portugál férfi évekkel ezelőtt, erasmusos hallgatóként költözött Budapestre.

Budapesten letartóztatták szerdán a közelmúlt legnagyobb futball-botrányainak kirobbantásában főszerepet játszó Football Leaks honlap portugál tulajdonosát, szerkesztőjét, Rui Pintót - írja az Index több portugál lap egybehangzó értesülésére hivatkozva.

A Football Leaks keretében nyilvánosságra hozott, illetve egyes médiumokkal megosztott titkos dokumentumai alapján robbant ki például Cristiano Ronaldo nemi erőszak ügye is. A német Spiegel cikkében megfogalmazott állítások főként az ötszörös Aranylabdás portugál futballsztár, és az általa a vád szerint megerőszakolt modell, Kathryn Mayorga titkos peren kívüli egyezségén alapultak, amit a jelek szerint a most letartóztatott Rui Pintónak sikerült megszereznie.

A portugál ojogo című lap értesülése szerint a 30 éves portugál férfi erasmusos hallgatóként költözött Budapestre évekkel ezelőtt, és a portugál rendőrség szóvivője szerint a letartóztatásakor nem tanúsított ellenállást.

A szóvivő a portugál Record című lapnak azt mondta, hogy a férfi jelenleg Magyarországon van előzetes letartóztatásban és 3-4 hét múlva adhatják ki Portugáliának. Ott is körözik Pintót a Benfica-botrány miatt, amely a portugál klub alkalmazottainak, vezetőinek levelezéséből ellopott információkon alapul.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Megint ütöttek egyet a forinton

Megint ütöttek egyet a forinton

Szerdán gyengült a dollár ez elmúlt napok jelentős erősödését követően, ez pedig a forintnak is segített: az euróval szemben a 393-as, a dollárral szemben pedig egészen a 368-as szintekig erősödött vissza a magyar fizetőeszköz. Ezt követően csütörtök reggel is tovább tudott erősödni a forint, egészen 392-ig jutott az euróval szemben, itt azonban elfogyott a lendület és már délelőtt 394 közelébe visszaütötték a magyar fizetőeszközt. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×