eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
Madrid, 2018. április 11.Cristiano Ronaldo, a Real Madrid játékosa ünnepel, miután továbbjutást érő büntetőjével összesítésben 4-3-ra győztek a Juventus ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágó mérkőzésén a madridi Santiago Bernabeu stadionban 2018. április 11-én. (MTI/EPA/Rodrigo Jimenez)
Nyitókép: MTI/EPA/Rodrigo Jimenez

Gyökeres fordulat C. Ronaldo nemierőszak-ügyében

Kilépett a tagadásból a Juventus labdarúgója, és ügyvédjén keresztül új javaslattal állt elő, hogy lezárják a kínos históriát.

Megunhatta nemierőszak-ügyét Cristiano Ronaldo, aki most már peren kívül egyezkedne Kathryn Mayorgával, nincs ideje a bírósági ügyintézésre a Juventus labdarúgójának - jelent meg a brit bulvársajtóban, illetve a Borsban.

Ismert, a világsztár futballistával szembeni vád szerint C. Ronaldo 2009-ben egy Los Angeles-i szállodában megerőszakolta az amerikai Kathryn Mayorgát. A hírt a Der Spiegel kürtölte világgá, csakhogy az aranylabdás futballista tagadott, és azóta is tagad, mondván, a történteket mindketten akarták, erőszakról szó sem volt.

A német lap akkor arról is írt, hogy a focista ügyvédje 295 ezer fontot fizetett a nőnek a hallgatásáért cserébe, de a 2010-ben állítólag átvett összeg nem volt elég.

C. Ronaldo most ügyvédjén keresztül azt javasolja az amerikai nőnek, peren kívül egyezzenek meg. Erre van is esély, ugyanis Mayorgának nincs bizonyítéka, például orvosi véleménye sem lett a történtek után.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×