eur:
389
usd:
361.91
bux:
68683.75
2024. május 8. szerda Mihály
Wimbledon, 2017. július 7.A brit Andy Murray játszik az olasz Fabio Fognini ellen a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének harmadik fordulójában Wimbledonban 2017. július 7-én. (MTI/EPA/Gerry Penny)
Nyitókép: MTI/EPA/Gerry Penny

Sorra véreznek el a klasszisok Brisbane-ben

A második forduló jelentette a végállomást Andy Murray számára a keménypályás tenisztorna férfiversenyében, és sérülés miatt visszalépett a versenytől a 17-szeres Grand Slam-bajnok Rafael Nadal.

Andy Murray, a korábbi világelső hosszú sérülés után tért vissza, a nyitókörben legyőzte az ausztrál James Duckworth-t, a nyolcaddöntőben azonban két szettben kikapott az orosz Danyiil Medvegyevtől.

Brisbane, 2019. január 2.
A spanyol Raphael Nadal távozik 2019. január 2-i brisbane-i sajtóértekezletéről, ahol bejelentette, hogy sérülés miatt nem vesz részt a brisbane-i nemzetközi tenisztornán.
MTI/AAP/Darren England
Brisbane, 2019. január 2. A spanyol Raphael Nadal távozik 2019. január 2-i brisbane-i sajtóértekezletéről, ahol bejelentette, hogy sérülés miatt nem vesz részt a brisbane-i nemzetközi tenisztornán. MTI/AAP/Darren England

Visszalépett a versenytől a 17-szeres Grand Slam-bajnok Rafael Nadal. A spanyol játékos - aki tavaly különböző problémái miatt csak kilenc tornán indult, ezek közül ötöt megnyert - ezúttal a combjával bajlódik.

Címlapról ajánljuk

Érkezik a kínai elnök, szerdától óriási lezárások jönnek a fővárosban – itt vannak a részletek

Mutatjuk, melyik fővárosi útvonalakon mikor kell jelentős korlátozásra számítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×