eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Deák Bárdos Mihály (piros) az észt Heiki Nabi elleni elődöntőben a férfi kötöttfogás 120 kilogrammos súlycsoportjában a birkózó-világbajnokságon a Papp László Sportarénában 2013. szeptember 22-én. A magyar birkózó kikapott, így a bronzéremért küzdhet.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Testi sértés miatt nyomoznak Deák Bárdos Mihály ellen

A volt Európa-bajnok birkózó egy szállodában ütött meg valakit.

Vasárnap egy berekfürdői hotelben összeszólalkozott egy szolgálaton kívüli hivatalos személlyel az Eb-győztes, hatszoros vb-ezüstérmes Deák Bárdos Mihály. A szóváltás annyira elmérgesedett, hogy a 43 éves volt birkózó megütötte vitapartnerét – értesült a Bors.

A karcagi kapitányság testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárásban vizsgálja az eset körülményeit - közölte a rendőrség, de a folyamatban lévő nyomozással kapcsolatban bővebb információt nem adott. Deák Bárdos Mihály nem nyilatkozott a lapnak, de nem is cáfolta az értesülést.

A Bors felidézte, hogy garázdaság vétsége miatt 2009-ben egy­éves próbára bocsátás büntetésre ítélték Deák Bárdost, mert egy lakótelepen konfliktusba keveredett két idősebb emberrel. Három évvel ezelőtt pedig egy lakossági fogadóórán megtiltotta az újságírónak, hogy felvételt készítsen az eseményről, majd amikor a hölgy távozni kívánt az ülésről, az útjába állt, és követelte: adja át a kameráját. Ekkor is történt rendőri intézkedés.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×