eur:
394.02
usd:
364.85
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Molvidi.hu

Pontokat vesztett a Vidi Kisvárdán

A címvédő MOL Vidi FC 2-2-es döntetlent játszott az újonc Kisvárda vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

A címvédő MOL Vidi FC hiába vezetett kétszer, végül 2-2-es döntetlent játszott az újonc Kisvárda vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

A székesfehérváriak visszaestek az ötödik helyre a tabellán, ami feltehetően a kettős terhelésnek tudható be, mivel eddigi hat pontvesztésükből ötször az európai kupameccsük után nem tudtak győzni. A Vidi csütörtökön a PAOK otthonában 2-0-ra nyert az Európa-liga csoportkörének harmadik körében.

A Kisvárda négy meccse nyeretlen az élvonalban.

OTP Bank Liga, 12. forduló:

Kisvárda Master Good-MOL Vidi FC 2-2 (1-2)

Kisvárda, 2000 néző, v.: Vad II.

gólszerzők: Sassa (26.), Stopira (74., öngól), illetve Nego (19., 11-esből), Pátkai (39.)

sárga lap: Ene (17.), Misic (55.), Sassa (64.), Milevszkij (88.), illetve Vinícius (88.), Nego (90.), Juhász (95.)

Kisvárda Master Good:

Felipe - Melnyik, Ene, Vári, Anderson Pico - Lucas, Misic (Kraszjuk, 83.) - Protic, Gosztonyi (Ilic, 61.), Horváth Z. (Milevszkij, 59.) - Sassa

MOL Vidi FC:

Kovácsik - Fiola (Berecz, 83.), Juhász, Vinícius, Stopira - Nego, Pátkai, Hodzic (Milanov, 73.), Nikolov (Huszti, 76.) - Kovács I., Scepovic

Bátran kezdett a Kisvárda, de az esélyesebb Vidi hamar átvette az irányítást, ugyanakkor ez helyzetekben nem nyilvánult meg. A vezetést egy 11-esnek köszönhetően így is megszerezték a székesfehérváriak, viszont a hazaiak legalább ilyen váratlanul egyenlítettek Sassa csukafejesével. A szünetig hátralévő időben kiegyenlített játékot láthatott a publikum, mindkét csapatnak volt egy-egy kimaradt helyzete, a játékrész végén pedig Pátkai megpattanó lövésével ismét a Vidi került előnybe.

A második játékrész elején is támadólag lépett fel a Kisvárda, de igazán komoly lehetőséget nem tudott kialakítani Kovácsik kapuja előtt. Az idő múlásával alábbhagyott az iram és a hazaiak lelkesedése is, így többnyire mezőnyben zajlott játék, azaz a Vidi akarata érvényesült, ráadásul a vendégek ellenakcióiban több veszély rejlett. Ennek ellenére a hazaiak másodjára is egyenlítettek, s bár a hajrára nagyobb sebességi fokozatba kapcsolat a Vidi, ziccere is volt, de a győztes találatot nem tudta megszerezni, így maradt a pontosztozkodás.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×