eur:
395.37
usd:
372.06
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Villar Perosa, 2018. augusztus 12.Cristiano Ronaldo, a Juventus játékosa a Juventus B csapata elleni edzőmérkőzésen Villar Perosában 2018. augusztus 12-én (MTI/EPA/Alessandro Di Marco)
Nyitókép: MTI/EPA/Alessandro Di Marco

Ronaldo: az igazság úgyis kiderül

A keddi Bajnokok Ligája-játéknap legnagyobb rangadóján a Manchester United a Juventust fogadja. Főszereplő lehet Cristiano Ronaldo, aki először beszélt a nemi erőszak vádja óta.

Cristiano Ronaldo a Juventusszal kedd este a Manchester United vendége lesz a labdarúgó Bajnokok Ligájában. A portugál klasszist nemcsak arról kérdezték a meccs előtt, hogy milyen érzés visszatérni korábbi csapatához, hanem a nemi erőszak vádjairól is. Kathryn Mayorga ugyanis azt állítja, a futballista 2009-ben megerőszakolta egy Las Vegas-i hotelszobában.

„Tudom, hogy példaként szolgálok a pályán és azon kívül is. Mindig mosolygok, egy boldog ember vagyok. Egy fantasztikus klubban játszhatok, nagyszerű családom van. Van négy gyerekem. Egészséges vagyok. Megvan mindenem, a többi pedig nem tud zavarni. Nem fogok hazudni erről a helyzetről. Boldog vagyok. Az ügyvédeim magabiztosak, és természetesen én is az vagyok” – mondta a sajtónak.

„Élvezem a futballt és az életemet. Vannak emberek, akik gondoskodnak rólam és az igazság úgyis kiderül, szóval rendben vagyok”

– nyilatkozta mosolyogva.

A Spiegel írta meg a nő állításait. Mayorga szerint a szexuális erőszak után Ronaldo 375 ezer dollárt fizetett a hallgatásáért. A futballista és ügyvédei végig cáfolták az állításokat.

Ronaldo arról is beszélt, hogy nagy érzelmeket vált ki belőle, hogy újra az Old Traffordon játszhat, ahol korábban hat sikeres évet töltött. Azt mondta, nehéz lesz a United elleni találkozó, de bízik a Juventus sikerében.

A Manchester United-Juventus BL-csoportmérkőzést kedden este 9 órakor kezdődik.

Címlapról ajánljuk
Két spanyol csapat is bejuthat most az elődöntőbe

BL élőben
Két spanyol csapat is bejuthat most az elődöntőbe

Mind a két spanyol csapat is egygólos előnyről kezdi a visszavágót a BL-negyeddöntőben, hat napja a Barcelona Párizsban 3-2-re verte a PSG-t, az Atlético otthon, a metropolitanóban 2-1-re a Borussia Dortmundot. A mai két párból továbbjutók egymás ellen játszanak majd az elődöntőben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
A Fehér Ház szertefoszlatta Zelenszkij reményeit, az ukrán segélycsomagról folyik a vita Amerikában – Híreink az ukrajnai frontról kedden

A Fehér Ház szertefoszlatta Zelenszkij reményeit, az ukrán segélycsomagról folyik a vita Amerikában – Híreink az ukrajnai frontról kedden

Republikánus törvényhozók azt javasolták, hogy próbáljanak meg egy csak Izrael támogatására vonatkozó törvénycsomagot elfogadni. A Fehér Ház hétfőn azonban megismételte, hogy Joe Biden amerikai elnök nem fog jóváhagyni egy önálló, egyedül csak Izraelt támogató finanszírozási törvényjavaslatot, a csomagnak Ukrajna támogatását is tartalmaznia kell. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök fölvetette, hogy a NATO-országok úgy segíthetnék az ukrán védekezést, ahogy tették azt Izraellel, de a Fehér Ház szerint a két ország esete teljesen más, az Egyesült Államok nem fog részt venni az ukrajnai harcokban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×