eur:
388.6
usd:
361.05
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Döntetlen Kisvárdán

Megszerezte második pontját a labdarúgó OTP Bank Ligában a Kisvárda azzal, hogy szombaton hazai pályán döntetlent játszott a Diósgyőrrel a hatodik fordulóban.

Az újonc csapat egy hete története első élvonalbeli góljával az első pontját gyűjtötte be, most pedig a másodikkal a másodikat.

A vendég DVTK sorozatban a 13. idegenbeli bajnoki mérkőzésén maradt nyeretlen.

Jó iramban, kisvárdai fölénnyel kezdődött a mérkőzés. A hazai csapat már az ellenfél térfelén letámadott és többször eljutott kapura lövésig. Mintegy húsz perc elteltével ugyan visszavett az iramból, de a szórványos diósgyőri támadásokat így is magabiztosan szűrte meg. Végig fölényben futballozott a hazai csapat, ez azonban nem járt azzal, hogy sok nagy helyzetet dolgozott volna ki, több távoli lövése ugyanakkor veszélyes volt. A hajrában viszont váratlanul vezetést szerzett a DVTK: egy bal oldali szöglet után a lecsorgó labdát Mihajlovic az öt és felesről, középről passzolta a hazai kapuba.

A második félidő elején a Kisvárda büntetőből egyenlített, Karan húzta földre a mezénél fogva Horváthot, a tizenegyest Vári higgadtan a bal alsó sarokba lőtte. Ezután ismét lendületbe jött a hazai együttes, amely végig sokkal aktívabban játszott, mint a DVTK. A vendégcsapat alig jutott el a kisvárdaiak tizenhatosáig, miközben a hazaiak többször is közel álltak a gólszerzéshez és ezzel első élvonalbeli győzelmük kiharcolásához, ami azonban végül nem jött össze nekik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Oroszország nukleáris gyakorlatot tart, több települést elfoglalt az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról kedden

Oroszország nukleáris gyakorlatot tart, több települést elfoglalt az orosz hadsereg - Híreink az ukrán frontról kedden

24 óra alatt két települést is elfoglalt az orosz hadsereg Ukrajnában, egyet a harkivi Kupjanszk mellett, egyet a donyecki Avgyijivkától nyugatra. Oroszország kormánya tegnap bejelentette, hogy gyakorlatot tartanak az orosz harcászati csapásmérő erők. Az Egyesült Államok felpörgette az ATACMS típusú nagy hatótávolságú rakéták gyártását, melyből várhatóan Ukrajna is nagy mennyiséggel kap majd. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×