eur:
393.28
usd:
367.37
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla
Andorra la Vella, 2017. június 9.Dzsudzsák Balázs csapatkapitány, miután a magyar válogatott 1-0-ás vereséget szenvedett Andorrától a labdarúgó világbajnoki selejtező B csoportjában játszott Andorra-Magyarország mérkőzésen Andorra la Vellában 2017. június 9-én. (MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo)
Nyitókép: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

Megszólalt jövőjéről Dzsudzsák Balázs

Továbbra sem tudja, hol folytatja pályafutását a magyar fociválogatott csapatkapitánya, Dzsudzsák Balázs, aki annak ellenére nem tervezi lemondani a válogatottságot, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány többször hangsúlyozta, olyan játékosra nem tart igényt, aki nem kap lehetőséget klubjában vagy nincs csapata.

"Játékosként kötelességem, hogy elfogadjam a kapitány döntését. Soha nem fordult meg a fejemben, hogy sértődöttségemben lemondjam a válogatottságot. Ha Rossi csak cserejátékosnak hív be, én azt ugyanúgy elfogadom, mintha csapatkapitányként számítana rám" – mondta Dzsudzsák a Borsnak Mogyoródon. "Nyilván nekem sem jó, hogy nincs csapatom. Higgye el, nem azért nem játszom, mert én ezt nem szeretném, de meg akarom várni a legjobb ajánlatot".

Az is elképzelhető, hogy Balázs mégis hosszabbít az al-Vahdával, ugyanis múlt héten kilátogatott a csapathoz, amely épp Ausztriában edzőtáborozik.

"Még nem jelenthetem ki százszázalékosan, hogy nem az al-Vahdánál folytatom. Több országból vannak puhatolózások irányomba, de nem egyszerű magyar játékosként külföldi klubba igazolni, még úgy sem, hogy nem kell értem fizetni" – mondta.

Címlapról ajánljuk
Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Újabb személyt vettek őrizetbe Németországban Kína javára végzett kémtevékenység gyanújával a karlsruhei szövetségi főügyész utasítására. Az eset különbözik a korábbi háromtól, ezúttal ugyanis egy parlamenti párt európai parlamenti képviselőjének legközelebbi munkatársáról van szó. Kína berlini nagykövetsége visszautasította a vádakat.

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában - szakértők az Arénában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×