eur:
394.45
usd:
369.74
bux:
65181.65
2024. április 19. péntek Emma
Köln, 2017. június 3.Nagy László, a Telekom Veszprém játékosa a Paris Saint-Germain ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjének elődöntőjében játszott mérkőzésen 2017. június 3-án. (MTI/EPA/Sascha Steinbach)
Nyitókép: SASCHA STEINBACH

Nagy László újabb szenzációs bejelentése

A 37 éves jobbátlövő azt mondta, ha kijut a csapat a vb-re, akár ő is ott lehet a válogatottban.

A magyar férfi kézilabda-válogatott Nagy László ideiglenes visszatérésének is köszönhetően, a szlovénok 29-24-es idegenbeli legyőzésével nagyon közel került a jövő januári, dán-német közös rendezésű világbajnoksághoz. A 37 éves jobbátlövő a DIGI Sport híradójának azt mondta, ha kijut a csapat a vb-re, ő nem lesz ott, kivéve egy esetet.

„Nincs tervezve (a folytatás), csak ebből a két meccsből indulunk ki. Utána nyári szünet, aztán készüljenek nélkülem a világbajnokságra. De természetesen, ha sérülés adódna esetleg a jobbátlövő poszton, akkor nyilván a válogatott számára elérhető leszek, de nincs tervben a következő világbajnokság” – mondta a Sport24-nek adott telefoninterjújában Nagy László, aki kiváló játékkal és három góllal járult hozzá a szlovéniai vb-selejtezős sikerhez.

„Ilyen csatára számítottam. Aminek kimondottan örülök, hogy a szlovén rohanós játékot meg tudtuk fékezni, elvétve kaptunk csak tőlük lerohanásgólt, ez volt a célunk, erre készültünk, és ezt a feladatot a csapat maximálisan végrehajtotta” – mondta a szombati mérkőzésről a most már 200-szoros válogatott klasszis.

A visszavágóra szerdán kerül sor Veszprémben, és Nagy László úgy gondolja, még semmi sincs lefutva. „Azt gondolom, hogy ez a szlovén csapat sokkal többet tud, mint amit ellenünk produkált. Nyilván kellettünk hozzá mi is, nagyon stabil, nagyon jó teljesítményt tudtunk nyújtani. Hasonló játékkal kell előrukkolnunk szerdán is ahhoz, hogy sikerhez vezessen ez a világbajnoki selejtező. Elsősorban magunkra kell figyelni, nem szabad elhinni, hogy az elsõ meccs után ezt a vb-selejtező párharcot már megvívtuk.”

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
Katonai csapás érte Iránt, botrány van Izraelben – Közel-keleti háborús híreink pénteken

Katonai csapás érte Iránt, botrány van Izraelben – Közel-keleti háborús híreink pénteken

Az iráni FARS hírügynökség szerint három robbanást lehetett hallani Iránban Iszfahán tartományban egy katonai bázison, ahol vadászgépek állomásoznak. Egy amerikai tisztviselő azt mondta, hogy Izrael mért csapást Iránra, a létesítmény nem nukleáris volt. Az iráni légvédelmet aktiválták. Napközben kétértelmű nyilatkozatok születtek azzal kapcsolatosan, valóban Izrael támadott-e, Teherán eddig nem vádolta ezzel meg a zsidó államot, a Hamász viszont igen. Közben Szíriát is támadás érte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×