eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Hosszú Katinka háromszoros olimpiai bajnok úszó és férje, edzője, Shane Tusup a XIX. Budapesti Nagy Sportágválasztón a Merkapt Maraton Sportközpontban 2016. szeptember 17-én.
Nyitókép: Máthé Zoltán

Eltűnt Tusup, Hosszú Katinkának szülői értekezletet kellett tartania

Hazarepült az Egyesült Államokból Hosszú Katinka, hogy személyesen tájékoztassa a szülőket az Iron Aquatics jövőjéről.

A megnyugtató szavakra azért volt szükség az olimpiai bajnok úszótól, mert a szülők körében egyre nagyobb a bizonytalanság, ugyanis Shane Tusup felhagyott a munkával. Az egyik szülő a Borsnak arra panaszkodott, hogy nincs normális edző,

Tusup több hónapja nem oktat, a gyerekek nem fejlődnek.

Ezért hazaérkezése után nem sokkal Hosszú Katinka az Iron Aquatics úszóiskolájába sietett, ahol rögtönzött szülői értekezletet tartott. A szülők legfőképp azt szerették volna megtudni, hogy Shane Tusup visszajön-e és folytatja-e a munkát a kicsikkel, de a kérdéseikre az úszónő nem tudott kielégítő választ adni, ugyanis ő maga sem tudja, mi várható a férjét illetően.

Azt is megosztotta a szülőkkel, hogy

Shane egy hónapja elérhetetlen számára. Sem az ő, sem a klub telefonhívásaira, üzeneteire nem reagál.

Azt is elmondta, a fér­jén múlik minden, ő ugyanis hajlandó lenne az együttműködésre. Kész a közös munkára: az amerikai vigye a kicsikkel az edzéseket, ő pedig egy másik edzővel folytatja a felkészülést.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×