eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Kijev, 2018. május 26.Daniel Carvajal, a Real Madrid játékosa sérülés miatt befejezi a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjében a Liverpool ellen játszott mérkőzést a kijevi Olimpiai Stadionban 2018. május 26-án. (MTI/AP/Efrem Lukackij)
Nyitókép: Efrem Lukackij

Jó hírt kapott a Real Madrid játékosa

Dani Carvajal sérülése nem súlyos, így a Real Madrid védője tagja lehet a spanyol válogatottnak a június 14-én kezdődő oroszországi labdarúgó-világbajnokságon.

A spanyol szövetség honlapjának beszámolója szerint a jobbhátvéd hétfő reggel alapos kivizsgáláson esett át, amelyen klubja és a válogatott orvosi stábja is jelen volt. A jobb lábában combhajlítóizom-sérülést diagnosztizáltak, de a probléma nem olyan súlyos, hogy ki kelljen hagynia a vb-t.

Carvajalt a szombat esti, kijevi Bajnokok Ligája-döntő 37. percében kellett lecserélni. A mérkőzést a Real 3-1-re megnyerte a Liverpoollal szemben.

A 26 éves játékos hétfő este csatlakozik a válogatott keretéhez, és az orvosi stáb felügyeletével kezdi rehabilitációját.

Címlapról ajánljuk
Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

A hőmérsékleti beállítások mellett a klímaberendezések tisztítására és az egyes helyiségek rendszeres szellőztetésére hívta fel a figyelmet Noszek László főorvos. A Kistarcsai Flór Ferenc Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályának vezetője az InfoRádióban elmondta: ha a környezetünkben megjelenő allergéneket felkavarja a berendezésekből kiáramló levegő, fokozódhatnak a panaszok, és akár asztmás roham is kialakulhat az érzékenyebb embereknél.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×