eur:
389.73
usd:
363.74
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Dárdaiék hadilábon állnak a gólszerzéssel

Továbbra is hullámvölgyben van Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC, amely ezúttal otthon játszott gól nélküli döntetlent az Augsburggal a német labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombati játéknapján.

A berliniek védelme ugyan ezúttal is stabil volt, azonban az elmúlt hetekhez hasonlóan a támadósor ezúttal is hadilábon állt a gólszerzéssel, így sorozatban negyedik Bundesliga-mérkőzésén nem talált a hálóba.

A Hoffenheimben ezúttal nem kapott lehetőséget Szalai Ádám, a magyar válogatott támadó a kispadról nézhette végig, ahogyan társai hazai pályán 3-0-ra legyőzték a Wolfsburgot.

A Hamburg már-már hagyományosan óriási pofonba szaladt bele a Bayern München otthonában, ezúttal a listavezető 6-0-val küldte haza szebb napokat is megélt riválisát.

Bundesliga, 26. forduló:

Bayern München-Hamburger SV 6-0 (3-0)

Hannover 96-Augsburg 1-3 (1-2)

Hertha BSC-Freiburg 0-0

Hoffenheim-VfL Wolfsburg 3-0 (1-0)

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×