eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
Váratlan fordulat: mégis Shane Tusup Hosszú Katinka edzője

Váratlan fordulat: mégis Shane Tusup Hosszú Katinka edzője

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő írásban is megerősítette, hogy válófélben lévő férje irányítja a edzéseit.

Hosszú Katinka beadta a válókeresetet: a háromszoros olimpiai bajnok úszónő a szakítását férjével és edzőjével, Shane Tusuppal hivatalosan is szentesíteni kívánja. De kérdés, ki irányítja majd a felkészülését. Már csak azért is izgalmas, mert Tusup havi nettó egymillió forintos járandóságot kap a kiemelt edzői  program kedvezményezettjeként. Erről a Magyar Úszószövetség javaslata alapján az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Edzők Társasága dönt.

A Magyar Idők információi szerint néhány napja a két utóbbi testület érdeklődött a szövetségnél, vajon ki irányítja Hosszú Katinka szakmai munkáját, s a kérdést a sportági testület e-mailben továbbította az úszónőnek azzal, hogy február 27-én 16 óráig választ vár rá.

A határidő lejárta előtt másfél órával Hosszú Katinka közölte:

edzéseit időszakosan Shane Tusup irányításával végzi.

Mindezt alátámasztja, hogy az amerikai tréner minden hónap végén be is küldi a szövetségbe a teljesítésigazolást. Ezek után a MÚSZ-nak se joga, se oka nem volt arra, hogy kétségbe vonja a legeredményesebb magyar sportoló állítását, s javasolta a minisztériumnak Tusup havi egymilliós apanázsának folyósítását.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×