eur:
394.42
usd:
370.25
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Hosszú Katinka: egy kicsit behúzom a féket

Hosszú Katinka: egy kicsit behúzom a féket

Nem indul Hosszú Katinka a Golden Tours-sorozat első állomásán – a versenyt péntektől vasárnapig rendezik meg Nizzában.

A háromszoros olimpiai bajnok úszónő már lemondta a szereplést az antwerpeni és a luxemburgi pénzdíjas versenyt, és most úgy döntött, hogy Nizzában sem áll rajthoz. Az elmúlt években Hosszú Katinka rendre elindult a három viadalból álló Golden Tours-sorozaton, de most az első állomást biztosan kihagyja.

"Sok dolgot átgondoltam, mérlegeltem az elmúlt napokban az idei versenyzésemmel kapcsolatban, és nemcsak a jelenlegi fizikai állapotom, valamint a sérülésveszély miatt - mondta a Nemzeti Sportnak. - Mivel most később kezdtem a felkészülést, és a napi edzésrendem is másképp alakul, mint az előző években, természetes, hogy valamelyest változtatok a versenynaptáramon is. Ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nem fogok indulni versenyeken, folyamatosan készülök most is, hiszen imádok úszni, eszembe sem jutott, hogy abbahagyjam, csak most egy kicsit behúzom a féket, és másképp alakítom a felkészülési időszakot. Amikor elérkezettnek látom az időt, ígérem, ismét ott leszek a rajtkövön."

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×