eur:
392.51
usd:
365.8
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Nagy László keményen üzent a magyar válogatottnak

Nagy László keményen üzent a magyar válogatottnak

Az Európa-bajnokságot értékelte a Veszprém kézilabdázója, szerinte a magyarok szerepelhettek volna jobban, és azt különösen nem érti, hogy néhány játékos három meccs után a fáradtságra panaszkodott, miközben a legjobbak nyolc mérkőzést vívtak a tornán.

Nagy László, a Telekom Veszprém 37. születésnapja előtt álló csapatkapitánya a svéd válogatottat nem várta a legjobb négy közé a vasárnap zárult kézilabda Európa-bajnokságon.

"A svédek nemcsak felzárkóztak a dánok és a norvégok mellé, hanem be is előztek. Abból a játékból és szívósságból, amivel eljutottak a döntőig, csak tanulni lehet, de ugyanezt mondhatom el a ranglétra hatodik fokára felkapaszkodó cseh válogatottról is. Akivel eddig beszéltem, minden hozzáértő barátom cseh bravúrt emlegetett" – mondta az SzPress Hírszolgálatnak.

Nagy László szerint „szép kis” feladat vár a magyar válogatottra, és nem csupán a szlovének elleni világbajnoki selejtezőkön. Úgy gondolja, hogy a megfiatalított csapat gátlásait levetkőzve, illetve tudása legjavát hozva jobban is szerepelhetett volna az Eb-n.

Azt a magyarázatot viszont nem tudja elfogadni, hogy az utolsó csoportmérkőzést követően néhányan fáradtságra panaszkodtak.

Három mérkőzés után, miközben a vasárnapi helyosztón pályára lépő csapatok sorozatban a nyolcadik alkalommal indultak csatába...

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×