eur:
393.8
usd:
367.74
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Kozák Danuta először karácsonyozhat a kislányával

Kozák Danuta először karácsonyozhat a kislányával

Az elmúlt szezon kihagyása után jövőre Portugáliában edzőtáborozik majd Kozák Danuta. Az Újpest ötszörös olimpiai bajnok kajakozója különleges hangulatú ünnepre készül féléves kislányával, Zorával és edző-férjével, Somogyi Bélával.

„Hosszú évek óta először fogunk fát állítani, és már kiválasztottuk a díszeket, megvettük a fenyőt. Várjuk, hogy odaadhassuk Zorának az első karácsonyi ajándékát” – meséli Kozák Danuta, aki olimpiai bajnok társairól, az elmúlt idény főszereplőiről és a visszatérése előtti feladatokról is beszél.

Arra is kitér, hogy már megvan az új álma, a napi két edzés mellett hogyan kerültek előtérbe az életében a családi elfoglaltságok, és mit él meg „édes teherként”.

Az idei év egyik legjobbja, Lucz Dóra is megszólal a Víztükör mostani adásában, Horváth Gábor, a Honvéd szakosztály-igazgatója pedig azt is elárulja, hogy hol és kivel készül az új szezonra a háromszoros olimpiai bajnok Szabó Gabriella.

A magazinműsor minden szombaton délután fél hat és hat óra között érhető el a budapesti 88,1-es frekvencián és az inforadio.hu oldalon.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×