eur:
387.69
usd:
357.11
bux:
68854.65
2024. május 17. péntek Paszkál
Hihetetlen, kit választott új edzőnek a Bayern München

Hihetetlen, kit választott új edzőnek a Bayern München

Visszatér a nyugdíjból a csapatot korábban már háromszor irányító 72 éves szakember.

A legnagyobb sikerei csúcsán távozott 2013-ban Jupp Heynckes a Bayern Münchentől: a bajorok akkor megnyerték a német bajnokságot és kupát, valamint a Bajnokok Ligáját, csakhogy addigra már eldőlt, hogy Pep Guardiola lesz nyártól az edző. Heynckes, aki akkor már harmadszor vezette a német rekordbajnokot, azt mondta, nem akar többet edzőként dolgozni, nyugdíjba vonul, de hozzátette, nem zárja ki, hogy egyszer még visszatér.

Hihetetlen, kit választott új edzőnek a Bayern München

Most azt írja a két német szaklap, a Kicker és a Bild is, hogy a Bajnokok Ligájában a PSG-től elszenvedett vereség után menesztett Carlo Ancelotti helyett ismét ő lehet a szakvezető jövő nyárig. Heynckes 1987 és 1991, majd 2009-ben, végül 2011 és 203 között volt a Bayern vezetőedzője, és most állítólag a korábbi játékosai szeretnék is nagyon, ha visszatérne.

A döntés állítólag már megszületett az új trénerről, Karl-Heinz Rummenigge, a klub ügyvezetője úgy nyilatkozott, hogy kikérte a jelenleg a Manchester Citynél dolgozó, ám a héten a müncheni Oktoberfesten is felbukkanó Guardiola véleményét is, aki egyetértett a választással. De hogy ki is valóban az új edző, egyelőre nem tudni, a futballklub még hivatalosan nem hozta nyilvánosságra.

Címlapról ajánljuk
Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

Politológus a Fico-merényletről: elkezdhetünk hozzászokni az ilyesmihez

A szlovákiai társadalom hosszú ideje nagyon feszült, és a politikusok a merénylet után is inkább hergelnek, mintsem nyugtatnak – mondta az InfoRádióban a szlovákiai Fórum Intézet elnöke. Öllös László politológus, filozófus szerint a kampány hátralévő része a Robert Fico elleni támadásról szól majd, és a meglőtt kormányfő pártjának támogatottsága növekedni fog.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 16. 16:46
×
×
×
×