eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Litkeyék nyerték a Soling-világbajnokságot

A Litkey Farkas vezette csapat nyerte a vitorlázó Soling-világbajnokságot a hollandiai Muidenben.

A Litkey Farkas, Vezér Károly, Oroszlán Gábor hármas, amely júliusban az Európa-bajnokságon is a legjobbnak bizonyult, 2013 és 2015 után harmadik vb-címét szerezte a nem olimpiai hajóosztályban.

A 13 ország 35 hajóját felvonultató mezőnyben a Litkey vezette Team PreVital a nyolc futamból egyet megnyert, háromszor a második, kétszer a harmadik helyen ért célba.

A második helyen egy brazil, a harmadikon pedig egy ukrán egység végzett.

A Varjas Sándor, Kovácsi László, Meretei Gábor csapat a hatodik, a Wossala György, Wossala Kristóf, Németh Péter együttes a hetedik lett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×