eur:
393.79
usd:
364.64
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Belecsapott a lecsóba a magyar Eb-hős, folyt a vér

Belecsapott a lecsóba a magyar Eb-hős, folyt a vér

Kellemetlen konfliktusba keveredett Keller Ákos, a közelmúltban véget ért kosárlabda Európa-bajnokság egyik magyar hőse.

Keller Ákos múlt szombaton a Fehérvári Lecsófőző Vigasságon egy verekedés kellős közepén találta magát. Belekötött a kosaras társaságába egy részeg férfi, aki a haverjaival sétált arra.

"Semmiféle előzménye nem volt az incidensnek, valamit beszólt a srác, látszott, hogy erősen ittas volt, a mi társaságunkból pedig szintén nem volt szomjas, aki visszaszólt neki. Ebből alakult ki lökdösődés" – mondta a Blikknek az Alba Fehérvár játékosa, aki próbálta csitítani a kedélyeket, és szólt a kötekedő férfi haverjainak, hogy vigyék el a barátjukat.

A részeg férfi azonban visszatért, s tovább kötekedett. A lecsófőzés közben végül hárman sérültek meg, két embernek felrepedt a szemöldöke, egynek pedig az arca. Az Eb-n remeklő válogatott kosaras nem sérült meg. 

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×