eur:
393.66
usd:
364.47
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

A Videoton is elbukott

Már nincs veretlen csapat a labdarúgó OTP Bank Ligában, mivel az éllovas Videoton 3-1-re kikapott vendégként a Vasastól a kilencedik fordulóban.

A székesfehérvári csapat az első nyolc mérkőzéséből hatot megnyert - ebből ötöt az előző öt fordulóban -, kettőt pedig döntetlennel zárt.

A Vasas a Ferencvárostól a múlt héten elszenvedett 5-2-es veresége után javított.

A Videoton kezdett kicsit aktívabban, s gyorsan meg is szerezte a vezetést, de a hátrányba kerülő Vasas felpörgette játékát, átvette a mérkőzés irányítását és megfordította az állást. A hazaiak öt percen belül voltak kétszer eredményesek, mindkétszer fejessel. A félidő hajrájában megint a Videoton támadott valamivel többet, de nem tudott helyzetet kialakítani.

A második játékrészben a Videoton lépett fel kezdeményezőbben, igyekezett a kapuja elő szorítani a Vasast, amely azonban az ellentámadásokból többször is nagy helyzetet alakított ki. Ezek közül az egyik, a hajrában góllal zárult, ami el is döntötte a három pont sorsát.

A Videoton kettős emberhátrányban fejezte be a mérkőzést, mert az 55. percben csereként beállt Loic Negót a játékvezető második sárgával a 90. percben kiállította, majd Danko Lazovic vonult az öltözőbe könyöklése után a 94. percben.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×