eur:
393.8
usd:
365.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Súlyos tartozás miatt kitették otthonából a magyar bajnokcsapatot

Súlyos tartozás miatt kitették otthonából a magyar bajnokcsapatot

A győri Magvassy-csarnok helyett egy iskola tornatermében edzenek a magyar bajnok Rába ETO futsalosai. Úgy tudni, több tíz milliós bérleti díjjal tartozik a klub a Magvassyt működtető üzemeltetőnek.

Marcos Angulo vezetésével elkezdte a 2017/2018-as bajnokságra a felkészülését a címvédő Rába ETO. Gond lehet azonban, hogy nem a megszokott környezetben készülhet a címvédő Rába-parti együttes. A Kisalföld információi szerint, bár a játékosok eddigi otthonukban, a Magvassy-csarnokban öltöznek át, de a sportcsarnok helyett a viszonylag közeli Lukács-iskola tornatermében edzenek a magyar bajnok futsalosai.

A lap szerint

több tízmilliós bérleti díjjal tartozik a klub,

ezért megkereste a Magvassy-csarnok és az Audi-aréna létesítményvezetőjét, és kiderült,

egyelőre nincs érvényes szerződés az üzemeltető és a klub között.

A Rába ETO nemzetközi igazgatója, Zsiray László azt mondta, egy korábbi megállapodás értelmében gyakorolhat az együttes a Lukács-iskolában, és a hátralék tényéről nem kívánt nyilatkozni. Októberben kezdődik csupán a bajnokság, addigra az igazgató szerint meglesz a megállapodás és visszatérhetnek otthonukba.

A Kisalföld azonban úgy értesült, a futsalklub a bérleti díj nagyjából kétharmadát nem egyenlítette ki a legutóbbi fél évben.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×