eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Bedarálta ellenfelét az OSC

Vincze Balázs együttese 17–4-re legyőzte a KSI vízilabdacsapatát a férfi ob 1 tizedik fordulójában.

Két különböző félidőt láthatott a nézősereg a Szőnyi úti Laky Károly uszodában. Az elsőben meglepő módon, de a nagyrészt az utánpótláskorú játékosaira építő KSI eredményes támadásokat vezetett. Ez meglepte Vincze Balázs együttesét, amelynek sem védekezésben, de még gólszerzés terén sem villogott. Az első negyed vége 3–2 lett a KSI javára.

A második etap közepétől azonban fokozatosan vette át az irányítást a papíron is nagyobb erőkből álló újbudai egylet

. A nagy szünet után 10 gól született, mindegyiket az OSC egyik, vagy másik pólósa szerezte, végül pedig 17–4-re a mérkőzést is megnyerte.

Vincze Balázs, az OSC férfi vízilabdacsapatának vezetőedzője elégedetten értékelte a 2017-es év első bajnokiját.

„Másfél negyed után érkeztünk meg, onnantól viszont mind támadásban, mind védekezésben domináns játékot mutattunk be a hátralévő két és fél játékrészben" – mondta a szakvezető az InfoRádiónak a mérkőzés után.

Az újbudaiak mestere hozzátette: céljuk volt, hogy négy gólnál többet ne kapjanak ezen a találkozón. Legközelebb már a mérkőzés elejétől kezdve nagyobb koncentrációt vár el a tanítványaitól.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×