eur:
389.13
usd:
363.67
bux:
68201.18
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Kemény Dénes: "Az első este azt gondoltam, minden megy magától"

Rengeteg dicséretet kapott a Magyar Vízilabda Szövetség és a szervezőbizottság a margitszigeti Európa-bajnokság alatt - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kemény Dénes elnök.

"Különösebb problémák nélkül és nagyon sok pozitívummal zárult ez a két hét. Az első este, amikor mindenki veregette a vállunkat, hogy milyen szép a környezet, milyen nagy a nézőközönség, milyen szép a körítés, azt gondoltam, hogy mostantól kezdve minden megy magától, lehet pihenni és élvezni a tíz hónap munkáját. Nem így volt. Másnap reggel már olyan problémákkal szembesültünk, hogy a VIP-teraszra indulók keveredtek a játékosokkal és az újságírókkal, komoly kavalkádokat kellett megpróbálni viszonylag rendezett körülmények közé terelni. Nap mint nap tanultunk, megoldásokat találtunk a problémákra" - mondta Kemény Dénes.

"Szerencsére nagyon profi módon működött a biztonsági szolgálat, szerencsére inkább kalauz szerepe volt, mint verekedéseket elhárító, hiszen ez azért vízilabda, bármennyire is voltak horvát, spanyol, szerb, olasz szurkolók a magyarok között, semmilyen atrocitás nem történt. Óriási segítséget nyújtottak abban, hogy mindenki megtalálja a helyét, és mindenki aszerint tudjon közlekedni, amire jogosult volt. A legérdekesebb az volt, én gyakran abban a fedett lelátórészben voltam, ahova a politikai vezetők, támogatók érkeztek, a meccs lefújása után néhány perccel, mire megbeszéltük, hogy mi történt, visszafordultam és üres volt a lelátó, tehát hat-hétezer ember ki tudott menni. Le a kalappal a kollégáim előtt, nagyon ügyesen csinálták" - hangsúlyozta a Magyar Vízilabda Szövetség elnöke.

"Az első napon kezdődő vállveregetés végig kitartott, de ehhez nekünk mindennap 8-9-re bent kellett lenni az uszodában és az utolsó meccs után mindig volt még egy másfél-kétórás értekezlet, amivel lezártuk azt a napot és felkészültünk a következőre, tehát nagyon sok munka volt a két hét alatt" - jegyezte meg Kemény Dénes.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×