eur:
389.38
usd:
361.48
bux:
68391.22
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Fiatal argentin csatárral erősített az AS Roma

Az olasz labdarúgó-bajnokságban ezüstérmes AS Roma 22 millió euróért leigazolta a Hellas Veronától Juan Manuel Iturbét.

A fővárosi klub szerdán este jelezte, hogy a 21 éves argentin csatár öt évre írt alá, s a Veronának további 2,5 millió euró bónusz is jár, amennyiben a játékos és a csapat jól szerepel.

Iturbe - akit a bajnoki címvédő Juventus is szeretett volna szerződtetni - a legutóbbi szezonban nyolc gólt szerzett a Serie A meglepetéscsapatánál, mellyel a tizedik helyen végzett.

A római együttes nagyon aktív a nyári átigazolási szezonban: Iturbe előtt már megszerezte Ashley Cole-t (Chelsea), Seydou Keitát (Valencia), Urby Emanuelsont (AC Milan) és Salih Ucant (Fenerbahce) is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Az Európai Bizottság meglépi azt Lengyelországgal, amit Magyarország is szeretne

Az Európai Bizottság meglépi azt Lengyelországgal, amit Magyarország is szeretne

Az Európai Bizottság hétfőn elindítja azt a folyamatot, amelynek célja, hogy hivatalosan is lezárja a Lengyelországgal a jogállamiság hiányosságokról szóló évek óta tartó vitát – közölte három, a tervet ismerő személy a Financial Times-szal. A tavalyi választásokat követően a Donald Tusk vezette EU-párti lengyel kormány februárban tervet terjesztett elő az igazságszolgáltatás függetlenségének helyreállítására, amelyet még a Jog és Igazságosság Párt által vezetett párt terjesztett elő.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×