eur:
389.14
usd:
362.2
bux:
0
2024. május 8. szerda Mihály

Babos Tímea: Cél a páros világbajnokság

Az egyik idei fő cél a párosvilágbajnokságra való kijutás lesz - mondta Magyarországra hazatérve Babos Tímea, aki francia Kristina Mladenovic-csal döntős volt a wimbledoni teniszbajnokság párosversenyében. A MOL-csapat teniszezője kiemelte, hogy már a verseny előtt elfogadta volna a döntős szereplést.

A wimbledoni teniszbajnokságot tartják a legrangosabb teniszversenynek, ha előtte azt mondják, döntőt játszunk majd, simán aláírtam voltam. Főleg, hogy először játszottunk együtt Kristina Mladenoviæ-csal. A sorsolásunk kifejezetten nehéz utat adott, ezért ez az eredmény nagyon nagy siker. Ez egy pozitív kezdet Kristinával, bízunk benne, hogy így is folytatjuk - mondta a MOL-csapat versenyzője.

Konkrét célokat nem szoktam kitűzni magam elé. Szeretnék felszabadult, kiegyensúlyozott, jó játékot mutatni, mint párosban, és annak meglehet az eredménye a US Openen is - hangsúlyozta Babos Tímea

Múlt csütörtök óta vagyok itthon, azóta pihentem, bár azért edzettem. A hét végén az MTK színeiben részt veszek a szuperliga döntőjében, a nagy tornákhoz képest ez kikapcsolódás lesz - mondta a teniszezőnő.

További részletek a molcsapat.hu oldalon

Hanganyag: Szabó Gergõ

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×