eur:
388.6
usd:
361.18
bux:
68647.37
2024. május 7. kedd Gizella

Vb-2014 - Obama gratulált Howardnak és Dempseynek

Barack Obama elnök telefonon gratulált Tim Howardnak és Clint Dempseynek, a brazíliai világbajnokságon nyolcaddöntőig jutott amerikai válogatott két labdarúgójának.

"Büszkék vagyunk rátok, fiúk. Hihetetlen, hogy meghódítottátok egy egész nemzet szívét" - mondta az Egyesült Államok első embere, majd meghívta a válogatottat a Fehér Házba.

Obama, aki munkatársaival együtt nézte kedden a belgák elleni hosszabbításos vereséget (2-1), a kétperces telefonbeszélgetésről nyilvánosságra hozott videó szerint tréfásan azt ajánlotta a kapus Howardnak, hogy vágassa le a szakállát, hogy ne ismerjék fel folyton odahaza a rajongók.

A nemzeti csapatot látogatóba hívta Chuck Hagel védelmi miniszter is, majd viccesen azt közölte a bravúros védéseket bemutató hálóőrrel, hogy egy kis gyakorlással egyszer védelmi miniszter is lehetne. Ennek megerősítésére Hagel wikipédia-oldalán egy ideig - a magyar származású - Howard fotója díszelgett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Folytatódik az emelkedés a tőzsdéken

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországban érkeznek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül érkezik még európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi adatokat is ma közlik. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. Ami a mai napot illeti, egyelőre ktiart a tegnapi optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexeknél kisebb emelkedést láthatunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×