eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Vb-2014 - Falcao kimaradt a kolumbiai válogatottból

Nem épül fel a világbajnoki rajtra, így kimaradt a kolumbiai labdarúgó-válogatott keretéből a gólerős Radamel Falcao.

José Pékerman szövetségi kapitány hétfőn, a Buenos Aires-i edzőtáborban tartott sajtótájékoztatón elmondta: a legbölcsebb, ha Falcaót nem nevezi a tornára, mert nincs olyan állapotban, hogy a pályán segíteni tudjon. Ugyanakkor ott lesz a többiekkel, de csak mint kísérő.

A Monaco 28 éves csatára a dél-amerikai selejtezősorozatban kilenc góllal járult hozzá, hogy együttese 1998 után ismét vb-résztvevő legyen. Aztán januárban súlyosan megsérült, térdszalag-műtéten esett át, azóta nem játszott.

A kolumbiaiak június 14-én kezdik a vb-t Görögországgal. Ebben a kvartettben szerepel még Elefántcsontpart és Japán.

A 23 fős vb-keret:

kapusok:
David Ospina (Nice), Farid Mondragón (Deportivo Cali), Camilo Vargas (Santa Fe)

védők:
Camilo Zúniga (Napoli), Santiago Arias (PSV Eindhoven), Mario Yepes (Atalanta), Cristian Zapata (AC Milan), Pablo Armero (West Ham United), Eder Álvarez Balanta (River Plate), Carlos Valdés (San Lorenzo)

középpályások:
Alex Mejía (Atlético Nacional), Fredy Guarín (Internazionale), Abel Aguilar (Toulouse), Aldo Ramírez (Morelia), Carlos Sánchez (Elche), Juan Fernando Quintero (Porto), Juan Guillermo Cuadrado (Fiorentina), James Rodríguez (AS Monaco)

csatárok:
Carlos Bacca (Sevilla), Teófilo Gutiérrez (River Plate), Jackson Martínez (Porto), Víctor Ibarbo (Cagliari), Adrián Ramos (Borussia Dortmund)

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×