eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Claudio Ranieri lehet a görögök kapitánya a vb után

Az olasz Claudio Ranieri lehet a jövő csütörtökön kezdődő labdarúgó-világbajnokságra készülő görög válogatott szövetségi kapitánya a brazíliai torna után.

A sport24.gr görög szaklap keddi információi szerint a 62 éves szakember két évre kötelezi majd el magát a magyar válogatottal azonos Európa-bajnoki selejtezőcsoportba került együttesnél, évente pedig 800 ezer eurós (243 millió forint) fizetést kap.

A görög szövetség egyelőre nem erősítette meg az értesülést, a sport24.gr ugyanakkor úgy tudja, legkésőbb pénteken hivatalosan is bejelentik Ranieri érkezését.

A mostani szövetségi kapitány, a portugál Fernando Santos saját kérésére távozik, a továbbiakban ugyanis klubcsapatot szeretne irányítani. Az 59 éves szakember 2010-ben, a német Otto Rehhageltől vette át a posztot, s a 2012-es lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon a negyeddöntőig jutott a görögökkel.

Címlapról ajánljuk
Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×