eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

Aron Palmarsson 2015-től a Veszprém kézilabdázója lesz

Három évre szóló szerződést kötött az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatával az izlandi Aron Palmarsson. A magyar klub honlapja alapján a megállapodás 2015. július elsején lép életbe.

A német THW Kiel irányító-átlövőjét a Bajnokok Ligája múlt hétvégi, kölni négyes döntőjének legértékesebb játékosává választották.

Palmarsson júliusban lesz 24 éves, s 2006 márciusában, az FH Hafnafjördur csapatában mutatkozott be az izlandi bajnokság első osztályában. Három évvel később igazolt a THW Kielhez.

Négy éve, az Európa-bajnokságon bronzérmet szerzett az izlandi válogatottal, 2012-ben, a londoni olimpián pedig bekerült a torna All Star-együttesébe, s abban az évben az év sportolójának választották Izlandon.

Címlapról ajánljuk
Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×