eur:
387.73
usd:
357.77
bux:
68109.76
2024. május 17. péntek Paszkál

Gyenge bravúr a Real Madridtól

A Real Madrid tíz emberrel játszva, 0-2-ről mentett pontot az Osasuna otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának szombati mérkőzésén.

A Real Sergio Ramos kiállítása miatt a 44. percben fogyatkozott meg, a hazaiak ekkor 2-0-ra vezettek. A madridiaknál a piros lap után egy perccel Isco szépített, majd a második félidő hajrájában, amikor már az Osasuna is tíz fővel játszott, Pepe egyenlített.A 18. percben nem kapott meg egy egyértelmű 11-est a Real, Modric jogosan reklamált, de hiába. Hiába volt szinte folyton a labda a Madridnál, a hazai csapat már az első félidőben 2-0-ra vezetett - írja az Index.

A 44. percben Sergio Ramos második sárgával, egy felesleges, félpályánál elkövetett szabálytalansággal kiállíttatta magát, a Madrid emberhátrányba került. A 45. percben mégis jött a Real-gól, Isco 18 méteres, lapos lövése befért a jobb kapufa mellé.

A második félidőben a Real támadott, de az Osasuna veszélyes kontrákat vezetett, magabiztosan játszott. A 70. percben két helyzetük is volt, Diego Lopez nagyokat védett Torres lövéseinél.

A 79. percben a hazaiaktól kiállították a 2. sárgáját kapó Silvát, tíz a tíz ellen folytatták. Egy percre rá Pepe fejelt öt méterről gólt a rosszul helyezkedő védők között, egyenlített a Real, ez maradt a végeredmény is.

A Realból jóformán csak a végig agresszívan küzdő, veszélyesen játszó Cristiano Ronaldót lehet dicsérni, Benzema és az 55. percben lecserélt Bale különösen gyengén játszott.

Címlapról ajánljuk
Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet
Lélektan

Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet

Ilyen merényletet csak mentálisan sérült emberek követnek el, de "táptalajként” mindenképpen kell alá egy egészségtelenül működő, megosztott "platformtársadalom”, amelyben a gyűlölködés elfogadottá vált – mondta az InfoRádió által megkérdezett szociálpszichológus.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
Súlyos botrány robbant ki a befolyásos amerikai bíró körül: ennyit az elfogulatlanságról?

Súlyos botrány robbant ki a befolyásos amerikai bíró körül: ennyit az elfogulatlanságról?

A New York Times beszámolója szerint az Egyesült Államok Legfelsőbb Bíróságának egyik tagja, Samuel Alito kertjében fordítva lengett az amerikai zászló 2021 januárjában. Ebben az időszakban több, Donald Trump "valódi" győzelmét hirdető szimpatizáns is a fordított lobogóval szimbolizálta abba vetett hitét, hogy Joe Biden nem legitim módon lett amerikai elnökké választva. Korábban egy másik főbírót is bírálat ért vélt elfogultsága miatt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×