eur:
387.73
usd:
357.75
bux:
68180.99
2024. május 17. péntek Paszkál

Magyarország - Németország 26-27

Egy gólos vereséget szenvedett a magyar női kézilabda-válogatott Németországtól a szerbiai világbajnokságon. A magyar csapat a harmadik helyen zárt a csoportban.

 Miután Románia simán verte Csehországot a D- csoport utolsó mérkőzésén, a magyar válogatott a harmadik helyen végzett Csehország, Tunézia és Ausztrália előtt. Az élről jutottak tovább a németek, míg a románok a második pozícióban várják a folytatást.

A tavalyi Európa-bajnokságon bronzérmes magyarok szinte tökéletes első félidőt produkáltak a parádézó Görbicz Anita vezérletével, vezettek már 14-10-re is, de a szünet előtti pontatlanságok miatt csak kétgólos előnnyel vonultak pihenőre.

A folytatásban hol egyik, hol másik csapat vezetett, a végjátékban pedig a németek voltak a jobbak, a szerencsésebbek. Görbicz 12, míg a másik oldalon Susann Müller 13 góllal zárta a meccset.

Címlapról ajánljuk
Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet

Németh Erzsébet: egy beteg társadalom következménye a politikai merénylet

Ilyen merényletet csak mentálisan sérült emberek követnek el, de "táptalajként” mindenképpen kell alá egy egészségtelenül működő, megosztott "platformtársadalom”, amelyben a gyűlölködés elfogadottá vált – mondta az InfoRádió által megkérdezett szociálpszichológus.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×