eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Ideiglenes rendőrőrs működik hétfőig a Hungaroringen

Ideiglenes rendőrőrs működik és fogadja a bejelentéseket éjjel-nappal a Forma-1-es Magyar Nagydíj ideje alatt Mogyoródon, a versenypálya melletti parkoló területén - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint az őrs a 06-28-534-310-es telefonszámon vagy az ingyenes segélyhívókon érhető el. Arra kérik a Hungaroringre érkezőket, hogy mind az odafelé, mind a visszafelé vezető úton vegyék figyelembe a forgalmat irányító rendőrök utasításait a zavartalan haladás, illetve a balesetmentes közlekedés érdekében.

A várhatóan hatalmas gépkocsiforgalom miatt a Mogyoródon és környékén élők, valamint a térségen átutazók türelmét kérik. A Hungaroring megközelítésével kapcsolatos közlekedési információk, valamint a rendőri biztosításról szóló részletes hírek a police.hu-n olvashatók - mondta a szóvivő.

A Forma-1-es Magyar Nagydíj programja pénteken 10.00 órakor az első szabadedzéssel kezdődik, majd 14.00-kor a második, szombaton 11.00-kor pedig a harmadik gyakorlást rendezik meg. Az időmérő edzés szombaton 14.00 órakor, a futam vasárnap ugyanebben az időpontban rajtol.

Címlapról ajánljuk
„Fegyverkezési verseny” van a baktériumok és az emberiség között – nem mi állunk győzelemre

„Fegyverkezési verseny” van a baktériumok és az emberiség között – nem mi állunk győzelemre

Pál Csaba akadémikus biológus és csapata az Európai Kutatási Tanács támogatásával azt vizsgálják a következő években, hogy az újonnan fejlesztett antibiotikumok mennyire hatékonyak az ellenálló baktériumokkal szemben. A HUN-REN SZBK Biokémiai Intézetének tudományos tanácsadója az InfoRádióban elmondta: mivel a baktériumok egyre jobban képesek alkalmazkodni az antibiotikumokhoz, ma már sokkal veszélyesebbek, mint korábban.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×