eur:
388.83
usd:
361.98
bux:
68882.55
2024. május 8. szerda Mihály

Kassai Viktor vezeti a Bayern-Barcelona BL-elődöntőt Münchenben

Kassai Viktor vezeti a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjében a Bayern München és az FC Barcelona első összecsapását, amelyet kedden játszik a német és a katalán csapat a bajor fővárosban.

A magyar játékvezető jelölésének hírét az EFE spanyol hírügynökség tette közzé vasárnap, hozzáfűzve az alapinformációhoz, hogy a 37 esztendős Kassai dirigálta a március 26-ai párizsi Franciaország-Spanyolország (0-1) világbajnoki selejtezőmérkőzést, és ugyancsak ő vezette a március 12-ei Barcelona-AC Milan nyolcaddöntős BL-visszavágót, amelyen a katalánok 4-0-ra nyertek.

A magyar bíróról azért is jó emlékeik lehetnek a katalánoknak - írta az EFE -, mert Kassai vezette a 2010-2011-es Bajnokok Ligája-döntőt, amelyben a Barcelona 3-1-re legyőzte az angol Manchester Unitedet.

Ugyanakkor nemcsak a Barcelonának lehetnek kellemes emlékei Kassai Viktor működéséről, a magyar játékvezető és csapata dirigált tavaly a Real Madrid-Bayern München elődöntőben, a Bernabéuban rendezett második mérkőzésen. A német csapat továbbjutott. Ugyancsak a 2011-2012-es szezonban Kassai vezette a Bayern-Manchester City találkozót, azt 2-0-ra nyerte meg a Bayern. 

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Példátlan, ami a magyar munkahelyeken zajlik: két kőkemény generációs kihívással nézünk szembe

Példátlan, ami a magyar munkahelyeken zajlik: két kőkemény generációs kihívással nézünk szembe

"A fiatalokat nem lehet egy eszközzel „megszerelni”, hogy ugyanúgy viselkedjenek, meg akarjanak halni a munkában, mint mi. Erre nincs eszköz, hanem csak szemüveg" - mondja Steigervald Krisztián generációkutató. Globális kultúraváltás történt: megváltozott a munkához való hozzáállás, és különösen a munkára való nevelés szokásai. A generációk közötti különbségek begyűrűznek a munkahelyekre, ráadásul a generáció-menedzsment egyszerre két nehéz feladattal néz szembe: a 30 év alattiak és az 55 év felettiek integrálásával. Az IT-szektorban, a technológiai váltásban is megfigyelhető, hogy a különböző érettségi szintű technológiák ugyanúgy, ahogy a társadalmi generációk, a mai napig egymással párhuzamosan élnek - teszi hozzá Mádi Gábor, a Shiwaforce CIO-ja. A témával június 11-ei Financial IT konferenciánkon is foglalkozunk. Részletek és regisztráció itt!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×