eur:
389.55
usd:
361.97
bux:
0
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Egy 20 éves srác beállt, s az első labdaérintésével meccset nyert a Real Madridnak

Álvaro Moratát ünneplik a Real Madrid hívei. A 20 éves csatár a 83. percben beállt Mesut Özil helyére a Levante elleni bajnokin, s az első labdaérintésével győztes gólt szerzett.

A Madrid, amely 2011 őszén kikapott a Levante pályáján, a mérkőzés nagy részében csak szenvedett a játékra alig alkalmas pályán. Cristiano Ronaldo góljával azért vezetést tudott szerezni az első félidőben.

A második játékrészben a portugál már sérülése miatt nem játszott. A Levante kiegyenlített, Xabi Alonso kihagyott egy tizenegyest, úgy festett, meglepetés születik. Ám Morata a 84. percben megmentette a Real Madridot. A 190 centi magas csatár az előző két teljes szezonban már játszott egy-egy, a mostaniban pedig két bajnokin. De a Levante elleni az első gólja. A pályafutása eddigi legnagyobb sikere a 2011-es U19-es Eb-arany volt, ő lett a torna gólkirálya.

Levante-Real Madrid 1-2
Mallorca-Barcelona 2-4
Atlético Madrid-Getafe 2-0

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Lábon lőtték az orosz gáz- és olajipart, Putyin háborúja beütött az energiaágazatnak

Lábon lőtték az orosz gáz- és olajipart, Putyin háborúja beütött az energiaágazatnak

Az orosz olaj- és gázágazat, amely az ukrajnai háború egyik kulcsfontosságú finanszírozási forrása, munkaerőhiánnyal küzd, mivel a gazdaság teljes háborús mozgósítása súlyosbítja a régóta fennálló demográfiai problémákat. A szankciók és a rubel elértéktelenedése miatt pedig a vendégmunkások sem érkeznek már Oroszországba. Mindez súlyos gazdasági problémákat okozhat már közép távon is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×