eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik

EL-selejtező: egygólos Honvéd-vereség az Anzsitól

A Budapest Honvéd 1-0-s vereséget szenvedett az orosz Anzsi Mahacskala vendégeként a labdarúgó Európa Liga-selejtező 2. fordulójának csütörtöki első mérkőzésén.

A Moszkva melletti Ramenszkojében rendezett találkozó egyetlen gólját a brazil Jucilei szerezte a 22. percben, lövése Ignjatovic lábán irányt változtatva landolt a kapuban. A dagesztániak végig nagy mezőnyfölényben futballoztak, ám míg az első félidőben több gólhelyzetet is kidolgoztak, addig a második játékrészben már nem tudtak komoly lehetőséget kialakítani.

A visszavágót jövő csütörtökön rendezik a Bozsik Stadionban.

Európa Liga-selejtező, 2. forduló, első mérkőzés:
Anzsi Mahacskala (orosz)-Budapest Honvéd 1-0 (1-0)
--------------------------------------------------
Ramenszkoje, 4000 néző, v.: Alon Yefet (izraeli)
gólszerző: Jucilei (22.)
sárga lap: Zsirkov (43.), Samba (90.)

Anzsi:

Gabulov - Szatov (Lahilajov, 69.), Samba, Joao Carlos, Logasov - Jucilei, Ahmedov - Traoré (Szmolov, 83.), Buszufa, Zsirkov (Tagirbekov, 77.) - Eto,o

Honvéd:

Kemenes - Lovric, Ignjatovic, Debreceni, Vidovic - Hidi (Vécsei, 61.), Johnson - Diaby (Vernes, 56.), Ivancsics (Diarra, 82.), Tchami - Délczeg

Hatalmas fölényben futballozott az első félidőben Guus Hiddink alakulata és a 22. percben a brazil Jucilei lövésével - amely Ignjatovic lábán irányt változtatva landolt a kapuban - megszerezte a vezetést. A Honvéd egyetlen alkalommal találta el az ellenfél kapuját, igaz, Tchami lövése egyenlítést ért volna, de a labda a kapufán csattant.

A fordulást követően már nem rohamozott nagy erőkkel a dagesztáni alakulat, inkább megpróbálta "kicsalogatni" a Honvédot. Ezt a szívességet azonban nem tette meg a kispesti csapat, amely ráadásul Délczeg révén könnyedén gólt is lőhetett volna. Az eredmény a hajrában sem változott, így a Honvéd minimális hátrányból várja a visszavágót.

Címlapról ajánljuk

Tényleg megvan a válasz az ősi piramisok titkára?

A Nílus egy mára teljesen eltűnt, ősi mellékága mentén épültek fel az ókori egyiptomi piramisok, köztük a híres gízai piramis, több mint négyezer éve - állapította meg a piramisok építésének rejtélyét kutató amerikai kutatócsoport.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
Itt az új magyar vásárlási őrület: egyre több helyről távozhatunk fizetés nélkül

Itt az új magyar vásárlási őrület: egyre több helyről távozhatunk fizetés nélkül

Erősen megoszlanak a vélemények a „buy now, pay later” (BNPL) jelenségről. Egyesek a vásárlói élményt forradalmasító üzleti lehetőséget, mások csak az áruhitel újrafestett változatát látják benne. Tény, hogy nálunk is sikerült mára megvetnie a lábát: fél év alatt ötszörösére ugrott azon online kereskedelmi helyek, webáruházak aránya Magyarországon, amelyek ezt az újfajta halasztott vagy részletfizetési lehetőséget kínálják. A finanszírozói oldalon már három magyar céget és két multit is találunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×