eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Overdose a favorit Ascotban

Overdose berlini győzelme Angliában is komoly visszhangot váltott ki, mert a Royal Ascot kiemelkedő sprintfutama, a Group I-es King's Stand Stakes oddsait elsőként közzétevő három angol bukméker közül kettőnél is a magyar csodaló az első favorit.

A június 14-i verseny nevezési listáján jelenleg 59 ló szerepel, de a több körös procedúrából kettő még hátra van, így május 24-ét és június 12-ét követően szűkülni fog a mezőny, és az oddsok is változhatnak.

Kiváló amerikai és ausztrál lovakat is neveztek, de nincs közöttük olyan, amely klasszisokkal emelkedne a

többiek fölé. Az Európában versenyző sprinterek ugyanis az elmúlt időben többnyire körbeverték egymást, ezért is megtisztelő, hogy Overdose-t ilyen magasra értékelik.

A William Hill szóvivője így nyilatkozott a Racing Postban, a világ első számú lóverseny szaklapjában: "Szokás szerint a King's Stand Stakes most is heves vitákat kiváltó látványosságnak ígérkezik. A rejtélyes Overdose hírneve miatt biztosan népszerű választás lesz [a fogadók körében], akit sokan szinte vallásos tisztelettel követnek."

A Bet365-nél Overdose még magasabb favorit, a Ladbrokes-nál viszont "csak" negyedik.

Fontos tudni azt is, hogy az angol irodáknál jelen pillanatban csak úgynevezett ante post fogadásra van lehetőség, ami azt jelenti, hogy a feltett pénz nem jár vissza, ha a megfogadott ló végül mégsem indul a versenyben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×