eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Gera: "Ebben a vereségben a naivitásunk a legfájóbb"

Gera Zoltán szerint pozitívumot nehéz találni a naivan pályára lépő magyar labdarúgó-válogatott játékában a vendég hollandok ellen 4-0-ra elvesztett Európa-bajnoki selejtező-mérkőzés után. A magyar válogatott csapatkapitánya az InfoRádiónak elmondta: el kell felejtenünk ezt a mérkőzést, de a hibáinkat ki kell értékelni. Ennek tudatában akár szorosabb mérkőzést is játszhatunk a visszavágón.

Voltak olyan időszakai a mérkőzésnek, amikor gólt rúghattunk volna - nyilatkozta az InfoRádiónak Gera Zoltán, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya. Hozzátette: sajnos a letámadás lett a vesztünk, hiszen le tudtak a hollandok a támadások után fordulni, ebből kaptuk a gólok többségét.

Gera szerint pozitívumot nehéz találni a 0-4 után, hazai pályán. Mint fogalmazott: ebben a vereségben a naivitásunk a legfájóbb. Túl sokat akartunk, sokszor elvitt a hév bennünket.

A hollandok könyörtelenül kihasználták a hibáinkat, sokszor volt macska-egér harc ezen a mérkőzésen. "Tudtuk, hogy ilyen jók a hollandok, a legnagyobb probléma az volt, hogy hagytunk számukra teret a játékhoz."

Mi várható Hollandiában? Erre a kérdésre ezt válaszolta a magyar válogatott csapatkapitánya: el kell felejtenünk ezt a mérkőzést, de a hibáinkat ki kell értékelni. Ennek tudatában akár szorosabb mérkőzést is játszhatunk a visszavágón.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×