eur:
392.6
usd:
366.06
bux:
66717.42
2024. április 25. csütörtök Márk

Nézze meg a Puskás-díj jelöltjeit!

Tíz játékost jelölt a Puskás Ferenc-díjra a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség. A 2010-es esztendő legszebb góljait megnézheti honlapunkon.

Szólók, bombák és ollózások is szerepelnek a FIFA által a Puskás Ferenc-díjra jelölt tíz gól között. Jövő január 10-én derül ki, hogy ki szerezte az év legszebb gólját. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség zürichi gáláján adja át a Puskás Ferenc-díjat második alkalommal, az első elismerést Cristiano Ronaldo kapta.

A tíz jelölt nevét kedden hozták nyilvánosságra, és honlapunkon is megnézhetik a gólokat. Az esztétikai élmény mellett a gól fontossága is szempont, így legalább élvonalbeli bajnoki találkozón kellett születnie, hogy jelölt lehessen.

Szavazni a FIFA hivatalos honlapján lehet. A nemzetközi szövetség a díjátadó gálára mind a tíz jelöltet meghívja, de csak a voksoláson győztes találatot hirdeti ki, a sorrendet nem.

Két gól a világbajnokságon született, de jelölték az U17-es japán női válogatott egyik játékosát és az északír bajnokság támadóját is.

Siphiwe Tshabalala - dél-afrikai, Mexikó ellen

Giovanni van Bronckhorst - holland, Uruguay ellen


Hamit Altintop - török, Kazahsztán ellen

Samir Nasri - Arsenal, a Porto ellen


Matthew Burrows - Glentoran, a Portadown ellen

Lionel Messi - Barcelona, a Valencia ellen


Neymar - Santos, a Santo André ellen

Arjen Robben - Bayern München, a Schalke ellen


Linus Hallenius - Hammarby, a Syrianska ellen

Jokojama Kumi - U17-es japán női válogatott, Észak-Korea ellen

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×