eur:
385.73
usd:
356.46
bux:
68864.24
2024. május 14. kedd Bonifác

Triatlon vb-döntő: Gomez a férfi világbajnok

A férfiaknál a spanyol Javier Gomez lett a világbajnok, miután szombaton a brit Alistair Brownlee mögött második lett a triatlon világbajnoki sorozat budapesti döntőjén, s ezzel a pontverseny élére ugrott.

A 1,5 km úszásból, 40 km kerékpározásból és 10 km futásból álló verseny két magyar indulója, Rendes Csaba és Pocsai Balázs egyaránt a bringázás során adta fel a viadalt.

A finálé előtt Gomez 231 ponttal volt lemaradva a német Jan Frodenótól, ami azt jelentette, hogy végső sikeréhez nem volt elég a második helye, ugyanis legfőbb riválisa nem végezhetett a 3-4. helyen. Frodeno végül a futás során teljesen elkészült az erejével, így csak 41. helyen ért célba.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.15. szerda, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
Rég nem látott szintig erősödött a forint kedden

Rég nem látott szintig erősödött a forint kedden

A meglehetősen csalódást keltő termelői árindex adatok sem billentették ki a forintot kedden, a dollár további gyengülését követően pedig tovább folytatódott az erősödés: az euróval szemben már február eleje óta nem látott szinten van a forint jegyzése, a dollárral szemben pedig február vége óta nem volt ilyen erős a magyar fizetőeszköz. A technikai képek viszont azt mutatják, hogy túlvett lehet a forint, ami kisebb korrekciót hozhat az árfolyamban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×