eur:
388.97
usd:
363.39
bux:
68177.52
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Ezért kaptunk ki a svédektől az Eb-selejtezőn

"Fontos győzelmet arattunk fantasztikus közönségünk segítségével" - fogalmazott Erik Hamrén, a magyarokat Európa-bajnoki selejtezőn pénteken este 2-0-ra legyőző svéd labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A svéd kapitány szerint a csapategység diadalmaskodott.

A szakvezető szerint a csapat igazi egységet mutatott, és emiatt sem akar senkit sem kiemelni név szerint.

Amint a svéd szövetség honlapjának elmondta, a magyarok az első félidőben jól játszottak, de minden bizonnyal megzavarta őket, hogy a második játékrész elején gyorsan gólt kaptak.

Szintén a magyar érdekeltségű E csoportban a hollandok 5-0-ra nyertek San Marino otthonában, ennek ellenére Bert van Marwijk szövetségi kapitány nem volt maradéktalanul elégedett. Kiemelte: már a találkozó elején sok nagy helyzetük volt, de a kelleténél több volt a trükközés, és emiatt az utolsó passzok nem sikerültek.

A moldovaiak - akik kedden a Szusza Ferenc Stadionban lépnek pályára - 2-0-ra verték a 36. perctől Sami Hyypia: kiállítása miatt megfogyatkozott finneket. Az emberelőnyt a második félidőben sikerült gólokra váltani.

A magyar érdekeltségű csoport pénteki eredményei:

E csoport:
SVÉDORSZÁG-MAGYARORSZÁG 2-0 (0-0)

gól: Wernbloom (51., 73.)

San Marino-Hollandia 0-5 (0-2)
------------------------------
gól: Kuyt (15., 11-esből), Huntelaar (38., 48., 67.), van Nistelrooy (90.)

Moldova-Finnország 2-0 (0-0)
----------------------------
gól: Suvorov (69.), Doros (74.)
piros lap: Hyypia: (36., Finnország)

A következő fordulóban:
kedd:
Svédország-San Marino, Malmö 20 ó
Hollandia-Finnország, Rotterdam 20:30 ó
MAGYARORSZÁG-Moldova, Szusza Ferenc Stadion 20:30 ó

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Rángatják a tőzsdéket

Rángatják a tőzsdéket

A reggeli órákban Ázsiában többnyire pozitív hangulat jellemezte a kereskedést, ezt követően pedig Európában vegyes hangulatban indult a kereskedés. Ami a gazdasági eseményeket illeti, idehaza a külkereskedelmi adat második becslése érkezett, Amerikában pedig a gyáripari megrendelések és elbocsátások alakulására lesz érdemes figyelni. Emellett pedig a zárás után érkezik az Apple első negyedéves gyorsjelentése is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×