eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Vége! Tiger Woods elvált

Elvált Tiger Woods, a világ első számú golfozója, akiről egy kilenc hónappal ezelőtti autóbalesete nyomán derült ki, hogy megcsalja a feleségét, a svéd Elin Nordegrent. A Floridában, a Bay megyei kerületi bíróságon hétfőn kimondott válás hírét közleményben jelentette be a pár.

"Szomorúak vagyunk, hogy véget ért a házasságunk, és a legjobbakat kívánjuk egymásnak a jövőre nézve" - olvasható a közleményben, amelyet a volt házastársak ügyvédjei juttattak el a sajtóhoz.

A válásról egyelőre nem tudni részleteket, csak annyit tudni, hogy a golfcsillag és felesége "megosztja a gondoskodást két közös gyermekük, a 3 éves Sam lányuk és 19 hónapos Charlie fiuk fölött".

Woods és Nordegren 2004. októberében házasodott össze Barbados szigetén.

A szexbotrány dollármilliós veszteségeket okozott a golfozónak szponzori pénzekben, és öthavi kényszerű távollétet a versenyzéstől; ebből két hónapot terápián töltött egy mississippi klinikán, megpróbálva megmenteni a házasságát.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×